Wensen of vragen? Neem contact op: 0487-516664
Inloggen
Tijssen uw versspecialist SAARS Voeding Chef in huis

Makkelijk, gezond én lekker eten

LET OP!
Wij werken aan het verbeteren van de recepturen van onze maaltijden. Hierdoor zijn deze tijdelijk niet te koop. Wij komen zo snel mogelijk met ons vernieuwde assortiment, zodat jullie weer kunnen genieten van onze heerlijke, écht gezonde kant- en klaar maaltijden.


Kant-en-klaarmaaltijden ongezond? Niet bij Feel Good Meal! Wij staan voor gezonde en smakelijke kant-en-klaarmaaltijden van hoge kwaliteit. Onze uitgebalanceerde maaltijden voldoen aan verschillende voedingsrichtlijnen. Bij Feel Good Meal staat kwaliteit, smaak, gemak en gezondheid voorop! 
Ontdek hoe lekker gezond eten kan zijn. 

ONS ASSORTIMENT

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

RECEPTEN

Wij hebben diverse recepten in onze database. Wilt u graag weten hoe één van onze producten het lekkerst kan worden klaargemaakt? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

OVER TIJSSEN UW VERSSPECIALIST

Tijssen uw Versspecialist

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment maaltijden en versproducten. Iedere dag bereiden wij maaltijden met al onze verse producten, die u elke dag bij ons in de winkel kunt vinden. In onze winkel staan onze gepassioneerde medewerkers voor u klaar, om u van de allerlekkerste lekkernijen te kunnen voorzien.

Na jarenlange ervaring in het produceren van maaltijden staan wij bij Feel Good Meal garant voor de bereiding en productie van de maaltijden. De maaltijden worden bij ons met verse producten bereid en onder andere in onze winkel verkocht.
 
 
 
 
 

SAARS Voeding

Wij van SAARS Voeding staan voor: Het onder de mensen brengen van gezonde voeding op een fijne en passende manier.

Voeding is iets persoonlijks en daarom is gezonde voeding voor iedereen verschillend. Wat bij de ene persoon past, kan bij de ander juist niet passen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van persoonlijke voedingsplannen, het begeleiden van mensen en adviseren van bedrijven. Als voedingsdeskundigen zetten wij onze kennis en vaardigheden bij Feel Good Meal in om échte gezonde maaltijden te creëren die voldoen aan specifieke gezondheidsrichtlijnen. Hierbij laten we zien dat gezond eten lekker en makkelijk kan zijn! 

Daarnaast brengen wij meer kennis over waarom de maaltijden gezond zijn en welke maaltijd het beste bij jou als persoon past. Op deze manier creëren we voor ieder wat wils. We zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de sterke gezondheidsrichtlijnen en de uitstraling Feel Good meal.

Richtlijnen per 500 grams maaltijd
- Min. 250 gram groente
- Laag in suiker en verzadigd vet
- Min. 10 gram vezels
- Max. 2 gram zout
- Geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen 
- Duurzaam vlees, vis of vleesvervanger

Chef in huis

Herinneringen creëren waar nog lang over nagepraat wordt. Dat doe je met Chef in Huis, want wij leveren de ingrediënten voor de perfecte culinaire beleving. Van intiem diner tot zakelijk evenement. Passie voor culinair genieten, aandacht voor onze gasten en continue creativiteit zorgen dat iedere gelegenheid uniek is.

Kwaliteit is belangrijk als het gaat om ingrediënten. Dit is dan ook iets dat wij terug laten komen in de maaltijden van Feel Good Meal. Daarnaast is de term ‘Out of the Box’ denken iets wat bij ons past. 

Kortom wij ontwikkelen de maaltijden van Feel Good Meal mee en zorgen ervoor dat deze binnen de richtlijnen van zo hoog mogelijk kwaliteit zijn. 

 

Duurzaam

Duurzaam verpakkingsmateriaal
Bij Feel Good Meal staat het gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal centraal.
We zullen hier voortdurend in blijven innoveren.

Geen voedselverspilling
Wij kopen ingrediënten in op basis van jouw bestelling en in precies de juiste hoeveelheden.

Zo bereik je ons

Wij helpen je graag!
info@feelgoodmeal.nl
Vragen over het bestellen: 0487 - 51 66 64
Overige vragen: 06 22 84 45 42

Kerkstraat 28
6655 KB Puiflijk
Nederland

Maandag t/m vrijdag
9.00 - 18.00
Zaterdag
9.00 - 17.00 uur
Tijssen uw versspecialist SAARS Voeding Chef in huis

Veilig betalen: